Vänsterpartiet kapitalisterna

Vem hade kunnat ana att K:et i det gamla VPK skulle stå för kapitalism snarare än kommunism? Det är numera ett faktum efter att (V) släppt igenom en kapitalistvänlig politik i riksdagen.

Vad (V) får i gengäld av Socialdemokraterna är inte känt men det vore inte en värst vild gissning att tro att den så kallade ”Stödhjulsregeringen” får göra rejäla eftergifter för att få Vänsterpartiets stöd. Det kommer bli svårt för C och L att få igenom sin reform av marknadshyror, detta kommer enbart leda till att Jonas Sjöstedt väcker en missförtroendeförklaring mot regeringen.

Det är tydligt att Socialdemokraterna är ett maktparti där just makten är det viktigaste, partiet gick till val på Socialdemokratisk politik men får nu driva mer liberalpolitik än vad Alliansregeringen gjorde. Men vad gör man inte för makten?

Aldrig någonsin tidigare har svenska folket blivit så förda bakom ljuset som nu, partier som under hela valrörelsen talade om andra partiers farliga politik sätter sig i knäet på just dessa partier. Hur kan man lita på Annie Lööf och Jan Björklunds nästa valrörelse? Kommer de att utge sig för att vara borgliga igen eller kommer dem att vara öppna med sitt socialistvurmande?

Hampus Andersson.

5 reaktioner till “Vänsterpartiet kapitalisterna

  1. Aldrig har makthavarnas förakt för väljarnas önskemål varit så tydligt som under den senaste perioden. Annie Lööf, flosklernas okrönta drottning förtjänar ett särskilt omnämnande för sin totala tondövhet och arrogans. Detta sett i ljuset att den obildade och förlöjligade statsministern har lyckats att spela upp alliansen på läktaren med lätthet. Vi leds av mentala dvärgar där slutmålet är en polariserad nattverkarstat med en enorm underklass och dess dystra framtidsutsikter.

    Gilla

  2. Jag är rädd för att om man litar på det svenska folkets sunda förnuft vid val, har man nog inget själv, det har visat sig om och om igen. Ibland när jag är riktigt less tänker jag: är det ens lönt att vilja slåss för denna majoritet av indoktrinerade konsensus fånar till folk ?
    Men sen inser jag att jag kommer att stå i fronten på grund av att ingen ska komma hit och tro de äger, mig eller mitt land.😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s